Infiintare firma Bucuresti

 
Prima pagina
Onorarii
Infiintare ONG
Dizolvare SRL
Stiri
Contact


Infiintare firma
Infiintare SRL Bucuresti
Infiintare SRL-D Bucuresti
Infiintare PFA Bucuresti
Acte necesare pentru infiintare firma Bucuresti
Principalele etape infiintare firma Bucuresti
Excluderea si retragerea asociatilor
Coduri CAEN
Legislatie
 
Contact

Avocat Andra Petrescu
Telefon: 0757010160
E-mail: contact@infiintare-firma.org

Raspunderea in cadrul PFA

 

 Ce reprezinta Raspunderea in cadrul PFA? 

De cele mai multe ori, atunci cand se infiripa gandul demararii unui business, avem tendinta sa optam pentru infiintarea unui PFA, respectiv a unei Persoane Fizice Autorizate. Am auzit noi de la prieteni sau rude ca este mult mai avantajos sa infiintezi un PFA si sa-ti desfasori activitatea sub aceasta forma, decat sa iti faci o firma. Vrem, nu vrem, internetul este impanzit de anunturi cu infiintare PFA, insa nimeni nu vorbeste despre raspunderea pe care urmeaza sa o poarte persoana care recurge la aceasta modalitate de a exercita acte de comert. 

Astfel, este bine sa fim informati inca de la inceput, ca persoana fizica care constituie un PFA, urmeaza sa raspunda fata de tertii persoane fizice sau juridice cu care incheie contracte, cu intregul sau patrimoniu, respectiv cu toate bunurile mobile si imobile pe care le detine in proprietate, in timp ce, asociatul dintr-o societate cu raspundere limitata raspunde pentru obligatiile sociale numai in limita aportului la capitalul social. 

 

Prin urmare, cantariti bine decizia cu privire la infiintare PFA si va recomandam sa consultati un avocat care sa va ajute in pregatirea dosarului, pentru a nu suferi amanari la Registrul Comertului.
Vezi toate stirile din categoria Infiintare PFA

Disclaimer

 Copyright © infiintare-firma.org 2011. Toate drepturile rezervate

Prima pagina   Dizolvare SRL   Infiintare ONG   Onorarii   Contact